Hlavní obsah

Fio banka zlevňuje hypotéky

Novinky, Fio banka

Fio banka snižuje všechny fixní úrokové sazby hypoték a navyšuje počet i výši možných slev. Minimální úroková sazba tak nově činí 2,59 % p.a.

Fio banka zlevňuje hypotéky

Článek

Fixní úrokové sazby Fio hypoték jsou nyní plošně nižší o 0,1 procentního bodu. Fio banka navíc zavádí novou slevu pro hypotéky určené ke koupi nemovitosti (0,3 % p.a.) a navyšuje slevu za hypotéku od 2 miliónů výše (z 0,2 % na 0,3 % p.a). Sleva za refinancování zůstává stále na stejné úrovni (0,5 % p.a.).

Fio hypotéku tak lze nyní získat již se sazbou od 2,59 % p.a. Tato sazba není podmíněna sjednáním dalších produktů banky s výjimkou běžného účtu, který je zdarma.

S hypotékou od Fio banky klienti ušetří i na poplatcích – poskytnutí a vedení je totiž zdarma, stejně jako mimořádná splátka ve výši 20 % výše úvěru ročně. Pro toho, kdo má při splácení volné peníze k uložení, je zde navíc Hypospořicí konto, díky němuž ušetří na úrocích – část úvěru ve výši zůstatku Hypospořicího konta mu není úročen.

„V tomto roce chceme posílit svůj podíl na trhu hypoték. V lednu jsme do nabídky zařadili nový produkt americká hypotéka v neúčelové i účelové podobě, nyní nabídku běžných i amerických hypoték zlevňujeme a dáváme tím zájemcům další argument, proč využít našich služeb,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Související témata:

Výběr článků

Načítám