Hlavní obsah

Fio banka má přes 235 tisíc klientů. Jaké novinky chystá?

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejdynamičtější banka roku 2012 získala v minulém roce přes 88 tisíc nových klientů a aktuálně jejích služeb využívá již přes 235 tisíc osob. Co plánuje?

Jak ušetřit s účtem Fio banky?

Článek

Fio bance se v roce 2012 dařilo – získala množství ocenění za své služby, počet klientů navýšila o více než 60 % a objem vkladů o 40 %. Rozšířila počet svých poboček v ČR na 70 a počet bankomatů, z nichž lze 10x v měsíci vybírat zdarma, na 125. Většina klientů u Fio oceňuje možnost ušetřit na bankovních poplatcích nebo investovat své peníze on-line.

Pro rok 2013 banka plánuje další rozvoj své nabídky produktů a služeb. Aktuálně testuje aplikaci Smartbroker pro investování přes chytré telefony s operačním systémem Android, kterou uvede na trh v únoru. Dalším připravovaným produktem je americká hypotéka určená fyzickým osobám a fyzickým osobám-podnikatelům. Termín spuštění je první polovina roku 2013. Více informací naleznete zde.

Výběr článků

Načítám