Hlavní obsah

Filmové léto se Samsungem

Jihokorejský výrobce techniky Samsung přes léto nabídne novým majitelům televizorů či Blu-ray přehrávačů až 10 titulů podle vlastního výběru na 4K UHD Blu-ray discích.

Filmové léto se Samsungem

Článek

Při nákupu Premium Ultra HD televizoru, QLED televizoru nebo UHD Blu-ray přehrávače Samsung si lidé mohou vybrat až 10 filmových titulů na 4K UHD Blu-ray discích podle druhu produktu. Pro uplatnění bonusu je nutné se zaregistrovat do 14 dní od nákupu, nejpozději však do 3. září 2017, vypsat model a výrobní číslo (S/N) zakoupeného produktu a nahrát fakturu nebo účtenku a fotografii štítku z produktu s výrobním číslem (S/N).

Bonusová akce platí u vybraných partnerských prodejců od 12. června 2017 do 3. září 2017.

Filmové léto se Samsungem

Technologická špička

Samsung je průkopníkem v technologickém segmentu a nejinak je tomu s jeho prémiovou řadou QLED televizorů. Klíčem k jejich perfektnímu zobrazení je inovativní technologie Quantum Dot. Jejím základem jsou anorganické krystaly z kovových materiálů, které svojí stálostí zaručují nejen dlouhou životnost, ale zejména přesné určení barev. Díky tomu televizory QLED jako jediné zobrazí 100% objem barev, tzn. všechny barvy viditelného spektra při všech úrovních jasu obrazovky.

Další informace o této bonusové akci se dozvíte na stránce www.samsung-bonus.eu.

Výběr článků

Načítám