Hlavní obsah

Češi a Slováci se berou čím dál víc

Novinky, Heineken Česká Republika

Češi a Slováci se milují čím dál víc. Ano, čísla hovoří jasně: počet manželství uzavřených v Česku mezi oběma národnostmi se za posledních šest let zvedl skoro o polovinu. Zatímco v roce 2014 jich bylo 1 427, loni už to bylo 2 002! Čerstvá data z Českého statistického úřadu zjistil slovenský pivovar Zlatý Bažant.

Foto: Heineken Česká Republika

Perfektní mix pro svatební oslavu česko-slovenského páru

Článek

Ten totiž už dlouho fandí všem česko-slovenským spojením a letos připravil malý dárek pro všechny takové novomanželské páry. Je to speciální kolekce nejoblíbenějších slovenských písní v Česku a těch českých na Slovensku a jmenuje se Na česko-slovenské svatbě 1.

Perfektní mix pro svatební oslavu česko-slovenského páru

Že vám ten název něco připomíná? Není divu, možná si také pamatujete legendární edici lidových písniček z 90. let. Tehdy to byla doslova lavina TV reklam na cédéčka a kazety, jako třeba Na moravské svatbě 3, 4, 5... Tentokrát ale nejde o žádný folklór, jsou to prostě ty největší pecky od českých a slovenských interpretů, které milují lidé na druhé straně hranice. Když je dáte dohromady, vznikne perfektní mix pro svatební oslavu česko-slovenského páru. A těch bude letos zase požehnaně!

„Vytvorením originálneho playlistu ,Na česko-slovenské svatbě 1‘ sme chceli predovšetkým urobiť radosť všetkým česko-slovenským párom a podporiť ich tak v uzatváraní sobášov. Slovenské pivo Zlatý Bažant je ideálnym ležiakom pre slávnostnú príležitosť a týmto projektom chceme osláviť všetky nové česko-slovenské manželstvá. Je úžasné, že ich v posledných rokoch výrazne pribúda,“ říká Peter Bustin, manažer značky Zlatý Bažant.

Eláni, Hana Zagorová nebo Leoš Mareš v jednom albu

Originální svatební mix je volně k dispozici na třech nejpoužívanějších hudebních platformách: Spotify, YouTube Music a Apple Music. Najdete v něm známé evergreeny zlatých slavíků, hity posledních dvaceti let i několik novějších interpretů, kteří si rychle získali oblibu Čechů a Slováků. Jak jinak, jde hlavně o kousky taneční a zábavné, které se točí kolem lásky a vztahů, prostě prečo ho ona lúbi a on ju nie...

Speciální kolekce nabídne 40 písniček zpěváků a kapel jakou jsou Pavol Habera, Karel Gott, Elán, Leoš Mareš, Hokýže Slíže, Hana Zagorová, No Name a další. Celkem 2 hodiny a 50 minut dlouhý playlist nabitý převážně taneční hudbou je volně k dispozici, stačí ho vyhledat podle názvu „Na česko-slovenské svatbě 1“.

Tak na zdraví česko-slovenským párům!

Výběr článků

Načítám