Hlavní obsah

Zvládne to váš žaludek? Bodypainterka si „svázala” tělo do uzlu

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Srbská umělkyně bodyartu předvedla iluzi, která váš žaludek nenechá v klidu. Podívejte se, jak ji vytvořila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Iluze srbské umělkyněVideo: Reuters

 
Článek

Optických bodypaintingových iluzí bychom mohli na internetu během pár chvil najít stovky, dílo Mirjany Kiky Milosevičové v současnosti patří mezi ty nejpozoruhodnější.

Profesionální „make-up umělkyně” ze srbského Smedereva natočila přeměnu svého břicha do podoby úzce stáhnuté smyčky. Iluze je dokonalá, příjemný pohled to ovšem zrovna není.

Dílem bodyartistka zavzpomínala na pocity, které měla po drastické ztrátě váhy.

O iluzi svázaného žaludku se už Milosevičová jednou pokusila, podle jejích slov ale starší práce nevyšla podle představ. S poslední iluzí, kterou publikovala na svém kanálu na Youtube, slaví velký úspěch — vidělo ji přes 700 tisíc diváků.

Na své facebookové stránce Mirjana uvádí, že malovat se naučila jako malá ještě předtím, než vůbec začala chodit. Dnes je z ní jedna z nejpopulárnějších umělkyň v oboru — na jejím Instagramu ji sleduje přes 65 tisíc uživatelů a v Srbsku vyhrála se svými optickými iluzemi národní kolo soutěže NYX Face Awards. Proslavila ji zejména proměna v dřevěnou panenku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám