Hlavní obsah

Zuzana Belohorcová profesory nesvádí

PRAHA

Zuzana Belohorcová má tělesné předpoklady k tomu, aby jakožto studentka byla pro své pedagogy zvlášť přitažlivá. Přesto tvrdí, že při studiu spoléhá výhradně na své vědomosti a protekci nevyhledává.

Článek

Bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko Zuzana Belohorcová tvrdí, že studium na vysoké škole využívá i k tomu, aby si sama dokázala, co všechno zvládne. Proto ani o žádnou protekci nestojí.

Jednu školu, Státní konzervatoř v Bratislavě, už má zdárně za sebou. Teď se plně soustředí na další, a to na Filozofickou fakultu UKF v Nitře, kde studuje obor masmediální komunikace v oblasti reklamy.

Škola ji baví

"Učím se vlastně to, co během týdne dělám. To je ohromná výhoda, že můžu nové poznatky rovnou zužitkovat v praxi," vysvětlila Zuzana. "Je pravda, že jsem se setkala s profesory, kteří se divili, proč potřebuji ještě nějakou školu a chci se dál vzdělávat, navíc při práci. Ale mě škola prostě baví," řekla slovenská sexbomba.

"Jde mi o to, abych se při přednáškách dozvěděla co nejvíc, a soustřeďuji se hlavně na to. Možná i proto jsem zatím nezaregistrovala, že by mi chtěl nějaký profesor nadržovat nebo dělat návrhy."

Belohorcová v současnosti uvádí na Evropě 2 svou vlastní talkshow Zuzanight. [celá zpráva] Také hraje v divadle Arena a neustále pendluje mezi Prahou a Slovenskem. "Je pravda, že někdy mám opravdu dost a cítím se hodně unavená," přiznala devětadvacetiletá blondýna. "Věřím ale pevně tomu, že studia dokončím," svěřila se.

Reklama

Související témata:

Související články

Zuzana Belohorcová si na erotiku zvykla

Zuzana Belohorcová, moderátorka televizního Peříčka, se v sobotu představila v roli průvodkyně největší erotické tomboly v ČR. Blonďatá krasavice nechyběla...

Belohorcová používá erotické pomůcky

Moderátorka Peříčka Zuzana Belohorcová chce být stále půvabná a přitažlivá po všech stránkách a neodpírat radosti života, mezi něž patří sex. "Všechno...

Peříčko nahradí nový erotický pořad

Televize Nova pro příští rok připravuje zcela nový erotický pořad, který nahradí současnou talk show Peříčko. Do té doby bude TV Nova vysílat v repríze...

Výběr článků

Načítám