Hlavní obsah

Zuzana Belohorcová moderuje show v rádiu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zuzana Belohorcová, bývalá moderátorka erotického pořadu Peříčko, od pondělka uvádí novou interaktivní talkshow na Evropě 2. Dvouhodinový pořad s názvem Zuzanight se věnuje modernímu životnímu stylu a zajímavostem s ním spojených. Posluchači si pohlednou blondýnku mohou naladit každý všední den od 20. do 22. hodiny.

Článek

Belohorcová se bude v pořadu zabývat atraktivními sporty či láskou, ale také módou a hudbou. Neopomene ani témata, která obecně zajímají současnou mladou generaci.

"Evropa 2 je trendové moderní rádio pro mladé. Posluchači vědí, že je provázíme světem moderní muziky, showbyznysu a životního stylu," vysvětlil Petr Vladyka, ředitel programu Evropy 2.

K hostům bude promlouvat slovensky

Každé vydání bude tématicky zaměřeno na určitou oblast a v rámci možností si bude moderátorka do studia zvát hosty.

"Když budou tématem hudební festivaly, přizveme některého z interpretů, kteří tam budou vystupovat. Jindy bude téma věnováno třeba adrenalinovým sportům, a tak požádáme o účast někoho z našich známých sportovců," nastínil Vladyka.

Pořad Zuzanight je vysílán živě a mohou do něj vstupovat posluchači, budou-li se chtít telefonicky podělit s ostatními o vlastní zážitky či zkušenosti. 

"Ideální osobou, která se pro tento neformálně pojatý a trendový pořad skvěle hodí, je právě Zuzana Belohorcová, která doplní tým našich moderátorů," dodal Vladyka s tím, že moderátorku ve vysílání uslyšíme mluvit její mateřštinou, tedy slovensky.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Poslechnete si Zuzanu Belohorcovou v jejím novém pořadu?

Anketa

Poslechnete si Zuzanu Belohorcovou v jejím novém pořadu?
Ano
32,5 %
Ne
67,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 732 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Zuzana Belohorcová si na erotiku zvykla

Zuzana Belohorcová, moderátorka televizního Peříčka, se v sobotu představila v roli průvodkyně největší erotické tomboly v ČR. Blonďatá krasavice nechyběla...

Belohorcová používá erotické pomůcky

Moderátorka Peříčka Zuzana Belohorcová chce být stále půvabná a přitažlivá po všech stránkách a neodpírat radosti života, mezi něž patří sex. "Všechno...

Peříčko nahradí nový erotický pořad

Televize Nova pro příští rok připravuje zcela nový erotický pořad, který nahradí současnou talk show Peříčko. Do té doby bude TV Nova vysílat v repríze...

Výběr článků

Načítám