Hlavní obsah

Miliardář Zuckerberg si přetrhl vaz v koleni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký miliardář Mark Zuckerberg odkládá svůj první soutěžní zápas v MMA, který měl naplánovaný na začátek příštího roku. Zakladatel společnosti Meta si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a musel na operaci. Informaci s přiloženou fotografií sdílel v pátek na svém Instagramu.

Foto: Leah Millis, Reuters

Šéf společnosti Meta Platforms Mark Zuckerberg

Článek

„Přetrhl jsem si přední zkřížený vaz a právě jsem se vrátil z operace, kde mi ho nahradili. Jsem vděčný doktorům a lékařskému týmu, který se o mě staral,“ napsal Zuckerberg na sociální síti, kterou v rámci Mety vlastní.

Kvůli zranění nyní musel odložit dlouho očekávaný premiérový soutěžní zápas v MMA (Mixed Martial Arts – smíšená bojová umění – pozn. red.), k němuž podle Zuckerberga mělo dojít začátkem příštího roku.

„Stále se na to těším, až se uzdravím. Děkuji všem za lásku a podporu,“ dodal v příspěvku.

Zuckerberg na sebe v souvislosti s MMA v průběhu letošního roku několikrát upozornil, když sdílel fotografie či videa ze zápasů jiu-jitsu, kterých se účastnil, nebo z tréninků s legendami MMA Israelem Adesanyou a Alexem Volkanovskim, upozornil server Business Insider.

Nějakou dobu se také spekulovalo o tom, že by se Zuckerberg měl v kleci utkat s jiným miliardářem a aktuálně nejbohatším mužem světa, Elonem Muskem. To se ale momentálně zdá jako nepravděpodobné. Kromě slovních přestřelek přes média nebo sociální sítě mezi oběma aktéry totiž k žádné dohodě na termínu nebo místu konání akce i přes spekulace nedošlo.

Musk se má prát s Zuckerbergem u některé z památek antického Říma

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám