Hlavní obsah

Ztracený snubní prsten našla po 37 letech potápěčka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Madrid

Se snubním prstenem ztraceným před 37 lety se znovu shledal manželský pár ve Španělsku. Prsten vylovila z moře u letoviska Benidorm žena, která se tam potápěla. K majitelům se dostala prostřednictvím sociální sítě, informoval místní list Heraldo.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Bylo to příjemné překvapení. Nejde jen o materiál, důležitá je symbolická a citová hodnota, protože s tímto prstenem jsme byli v kostele oddáni,“ popsal radost z nálezu Agustin Aliaga.

Prsten ztratila jeho žena Juani během pobytu v Benidormu jen pět měsíců po svatbě. Po 37 letech na něj zapomněli, dokud je před pár dny neteř neupozornila na zprávu, která kolovala po Facebooku.

Když jí moje žena řekla své jméno, Jessica křičela nadšením.
manžel majitelky prstenu Agustin Aliaga

Její pisatelkou byla Jessica Nisosová. „Našla jsem snubní prsten při potápění u Benidormu. Přála bych si ho vrátit majiteli. Byl ztracený už dlouho, protože byl pokrytý nánosem. Patří páru, který byl oddán 17. 2. 1979. Prosím, můžete tuto zprávu sdílet? Záleží mi na tom, abych ho vrátila.“

Její výzva nezůstala oslyšena a vzkaz sdílelo více než 80 000 lidí včetně zmíněné neteře manželů, která jim pak předala kontakt na nálezkyni. Manželé Nisosové nejenže prsten podrobně popsali, ale také jí zaslali jeho fotografii. Kontrolní otázka Nisosové zněla: „Jaké jméno je vryto do prstenu?“

„Když jí moje žena řekla své jméno, Jessica křičela nadšením,“ vylíčil Aliaga.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám