Hlavní obsah

Ztracená kolie se sama přiběhla přihlásit na policejní stanici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loughborough

Roztomilý příběh se odehrál na začátku tohoto měsíce na policejní stanici v anglickém městě Loughborough. Zatoulaná kolie Rosie si tam sama od sebe doběhla pro pomoc s hledáním své paničky. Ta ji na policii o chvíli později skutečně vyzvedla.

Ztracený pes přišel na policejní stanici.Video: Leicestershire Police

 
Článek

Desetiletá fenka border kolie se ztratila při procházce v parku, kde mohla pobíhat bez vodítka. „Zrovna někdo odpaloval ohňostroje, kterých se strašně bojí. Protáhla se živým plotem a zmizela,“ uvedla její majitelka, jednašedesátiletá Julie Harperová.

„Měli jsme s sebou ještě našeho druhého psa, kterého vzal můj manžel domů a já se vydala hledat Rosie,“ vysvětlila Harperová.

Rosie však nezpanikařila a v klidu přiběhla k policejní stanici, jež je vzdálena zhruba 800 metrů od parku. Tam se jí ujali hlídkující policisté, kteří si věděli rady. „Naštěstí měla na sobě obojek a pro nás nebylo těžké kontaktovat majitele,“ uvedli policisté, kteří psovi při čekání na majitele nabídli misku s vodou.

„Měla jsem obrovskou radost. Zároveň jsem na ni pyšná, jak si dokázala poradit,“ dodala Harperová, která si pro Rosie během krátké chvíle přišla a odvedla ji zpět domů.

Pohřbili špatného psa, jejich fenka se po pěti dnech našla

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám