Hlavní obsah

Žralok připravil zákazníkům restaurace překvapivou podívanou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanton

Neobvyklý zážitek čekal na zákazníky restaurace v čínském Kantonu. Samice žraloka umístěná v akváriu v prostorách provozovny tam přímo před jejich zraky porodila. Na svět přivedla tři mláďata. Záběry přinesla agentura AP.

Žralok připravil pro zákazníky restaurace nečekanou podívanouVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Událost, která se stala 6. května, přilákala pohledy snad všech návštěvníků v restauraci. Místo jednoho žraloka najednou byli v akvárku čtyři. Druh žraloka agentura neuvedla.

Podle manažera pobočky pořídili samici žraloka zhruba před dvěma týdny a umístili ji do předních prostor. Rozhodně nebylo úmyslem ji zabít, byla pořízena jako okrasné zvíře, pro potěšení zákazníků. I když prostředí, v němž je držena, se za krásné považovat nedá.

Foto: Newsflare, AP

Žralok připravil pro zákazníky restaurace nečekanou podívanou

Nyní se prý zaměstnanci provozovny budou nadále o osazenstvo akvária starat, včetně mláďat, i když s chovem žraloků nemají moc zkušeností. Už si nechali ale poradit od odborníků, aby matku od mláďat oddělili. Mohla by si je totiž prý splést s kořistí.

Žralok vyskočil na palubu lodi, o návrat do vody musel pořádně bojovat

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám