Hlavní obsah

Zpíval si vánoční koledy v březnu, spolucestující jej téměř uškrtil

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžko říct, zda si muž z amerického Harrisonu v Pensylvánii stále udržuje v paměti loňské Vánoce, nebo se už nemůže dočkat těch dalších. Jisté je však to, že ho pobrukování vánočních koled v březnu mohlo stát i život, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cestovali spolu autem, ale pouze jeden z nich měl vánoční náladu. Pětadvacetiletý Clayton Lucas byl zatčen poté, co policie míjela odstavené auto na silnici číslo 28.

Strážníci si všimli dvou mužů, kteří stáli za svodidly. Zjistili, že spolucestující napadl řidiče. Jako důvod uvedl Lucas řidičovo zpívání vánočních koled. Která přesně ho tak rozčílila, však neprozradil.

Lucasovi se zpěv zjevně nelíbil, avšak zřejmě dobře naladěný řidič nechtěl se svým projevem skoncovat. Lucas tak neváhal použít fyzické násilí a začal nejmenovaného muže škrtit. Podle slov poškozeného měl velmi blízko k omdlení.

Policisté si všimli, že řidič má skutečně na krku šrámy a oděrky, které zřejmě pocházely z násilné činnosti. Lucas však nespolupracoval a odmítal se nechat zatknout.

Boj se strážníky nakonec Lucas přece jenom prohrál a byl vzat do vazby, kde čelí obvinění hned z několika prohřešků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám