Hlavní obsah

Zpěvák Richard Müller se léčí na psychiatrii

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenský zpěvák Richard Müller (46) se v těchto dnech léčí na psychiatrické klinice košické nemocnice. Deníku Nový čas to potvrdili na centrálním příjmu Fakultní nemocnice L. Pasteura.

Článek

Potvrdila to také zpěvákova bývalá manželka Soňa. "Vím o tom. Považuji to však za soukromou záležitost a nebudu se k tomu vyjadřovat," uvedla exmanželka. Zpěvákův zdravotní stav se údajně natolik zhoršil, že hospitalizace byla nutná.

Léčení mělo proběhnout v utajení. Na přítomnost Müllera na psychiatrii však upozornili lidé, kteří ho viděli, když byli na oddělení na návštěvě. "Má zřejmě vlastní pokoj, z něhož téměř nevychází," uvedl člen personálu nemocnice.

Müller měl loni vážné zdravotní potíže, když při návratu ze Spojených států zkolaboval na pařížském letišti. V minulosti měl zpěvák problém s drogami. K jejich užívání se přiznal v médiích. O svých stavech způsobených kokainem mluvil otevřeně. "Kokain ve mně vyvolává nenormální stavy úzkosti. Rozhodl jsem se tím skoncovat. V abstinenčním období jsem škrábal zeď a vážně jsem přemýšlel, zda je lepší kabel nebo plyn," uvedl v jenom z rozhovorů.

Loni zpěvák oznámil, že končí s koncerty. Chce pracovat už pouze ve studiu a vystupovat na dobročinných akcích.

Reklama

Související témata:

Související články

Richard Müller měl srdeční zástavu

Slovenský zpěvák Richard Müller měl minulý týden vážné zdravotní problémy, když mu po přistání na pařížském letišti při návratu ze Spojených států téměř...

Richard Müller: Končím se zpěvem

Slovenský zpěvák Richard Müller (45) řekl televizi Markíza, že končí se zpěvem. K tomuto rozhodnutí prý dospěl už před nějakým časem. "Největší umění je umění...

Výběr článků

Načítám