Hlavní obsah

Zoologická zahrada v Anglii hledá odháněče racků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Anglický Blackpool je pobřežní město a jako takové je plné dotěrných racků. Neobvyklým způsobem se jich chystá zbavit místní zoologická zahrada. Shání lidi, kteří by v kostýmu ptáků, působili jako odháněči nenechavých racků.

Foto: Blackpool ZOO

Takové kostýmy prý budou nosit noví odháněči racků

Článek

O neobvyklém inzerátu informoval v sobotu server BBC. Blackpoolská zoologická zahrada shání posily do svého týmu služeb pro návštěvníky. Tentokrát ale nebudou mít noví zaměstnanci na starost návštěvníky, nýbrž racky.

„V Blackpoolské zoo milujeme všechna zvířata, to je bez debat. A protože Blackpool je přímořské letovisko, není tu o racky nouze. Ukazuje se, že rackové jsou poněkud na obtíž, když se snaží krást jídlo našim návštěvníkům a z výběhů našich zvířat,“ uvedla zoologická zahrada v inzerátu.

„Musíme dělat vše, co můžeme, abychom racky dostali pryč od míst, kde naši návštěvníci jedí,“ dodala zoo.

Proto zoologická zahrada hledá zaměstnance, kteří se budou „v pohodlných kostýmech“ ptáků starat o to, aby rackové návštěvníky neotravovali.

Pandy svačí na židlích u stolu jako lidé

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám