Hlavní obsah

Znamení shůry? Novomanželé na obřad jen tak nezapomenou

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezapomenutelný zážitek prožili začátkem srpna novomanželé na Sicílii. Během závěrečného slibu totiž do kostela uhodil blesk a v celém objektu vypadla elektřina. Magický okamžik tak měl dokonalou atmosféru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Při posledním požehnání novomanželům udeřil do kostela blesk a vypadnul proudVideo: AP

 
Článek

Rána se ozvala těsně předtím, než kněz požehnal novomanželům. Náhle zhasla všechna světla v kostele a jediným osvětlením se tak staly svíčky před překvapeným duchovním. Hustá tma ohromila rovněž svatebčany, avšak po chvíli hrobového ticha se ozval potlesk.

Autor videa Franco La Bua popsal, že v ten den v okolí kostela mnoho blesků nebylo. „Řekl bych, že tenhle byl jediný. Navíc udeřil přesně v dobu, kdy se kněz chystal říct ‚amen‘. Naštěstí jsem zůstal v klidu a pokračoval v natáčení. Myslím, že se povedlo zachytit neopakovatelný zážitek,” říká.

Zda se v kostele svatého Františka z Assisi opravdu odehrálo něco nadpřirozeného, nebo se jednalo o náhodu, zůstane otázkou. Manželé však mohou vzpomínat na jedinečný začátek společného života.

Reklama

Výběr článků

Načítám