Hlavní obsah

Zloděj v noci kradl, jeho bratr přišel druhý den lup vrátit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvěma zlodějíčkům z indonéského města Bukittinggi se minulý měsíc zalíbil zahradní nábytek na terase jednoho z místních domů. Z lupu se však dlouho neradovali, protože druhý den jej přivezl zpátky bratr jednoho z nich.

Rodina zloděje druhý den vrátila ukradené věci majitelůmVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Zloději zatoužili po ratanovém nábytku na terase jednoho z domů ve městě Bukittinggi tak silně, že jeden z nich přelezl plot a podal malý stůl a dvě židle kolegovi na ulici. Zachytily je však při tom bezpečnostní kamery a majitelé domu záběry ihned umístili na sociální sítě.

A pravděpodobně se dostaly i k rodině jednoho ze zlodějů, protože ještě druhý den se před domem objevil muž, jenž tvrdil, že je bratrem jednoho z mužů na záběrech. A zároveň s sebou na vozíku přivezl ukradený nábytek.

Podle majitelky domu, dvaapadesátileté Harni Lastriové, se muž velice omlouval a tvrdil že se moc stydí. Velkorysá Harni tak pachateli nakonec odpustila, a dokonce byla ochotná stáhnout i policejní oznámení.

Ale podmínila to tím, že zlodějíček sepíše dopis, v němž závazně slíbí, že v budoucnu již nikdy nic podobného neudělá.

Policie zatkla chronického zloděje při činu. V obchodě zrovna řešila jeho předchozí krádež

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám