Hlavní obsah

Zloděj ukradl auto i s dítětem. Matce pak vynadal a pohrozil policií

Novinky, Matěj Pálka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravděpodobně byste nečekali, že když vám někdo ukradne auto, dostanete od něj ještě vyhubováno a bude vám vyhrožovat policisty. Přesně to se ale stalo ženě v Oregonu v USA. Zloděj totiž na zadních sedačkách auta našel jejího čtyřletého syna.

Foto: Profimedia.cz

Zloděj vyhrožoval okradené, že na ni zavolá policisty. Ilustrační foto

Článek

Crystal Learyová zaparkovala SUV před obchodem v Beavertonu s potravinami a šla nakoupit. Ve chvíli, kdy si vybírala mléko a maso, které uvaří k večeři, zavolala na ni obsluha obchodu, že jí zřejmě někdo ujíždí s autem.

Zloději na sebe omylem zavolali policii

Koktejl

Vyděšená matka vyběhla z obchodu a viděla, jak její stříbrné SUV ujíždí pryč. Vtom auto udělalo otočku o 180 stupňů a rozjelo se zpátky. V autě totiž celou dobu seděl i čtyřletý syn. Zloděj okamžitě rozpoznal vyděšenou matku a vynadal jí, jak nezodpovědné je nechávat děti samotné v autě.

Byla to chyba, přiznala matka

Šílená situace ale pokračovala dále. Zloděj začal Crystal Learyové vyhrožovat, že na ni zavolá policii, pokud syna okamžitě z auta nevyndá, protože nechala vůz otevřený a zapnutý motor. A celá situace podle moralizujícího zloděje mohla pro malé dítě skončit tragicky.

Zkoprnělá žena učinila, jak jí zloděj nařídil. Ten bez mrknutí oka sešlápl plyn a jel pryč. Auto našla policie o hodinu později zaparkované v Portlandu. Po zloději bylo vyhlášeno v Oregonu pátrání.

„Byla to chyba, my matky jsme v neustálém zápřahu a musíme stihnout tolik věcí, že je pak snadné na něco zapomenout,“ vyjádřila se v rozhovoru pro místní televizi Learyová. A ujistila, že podruhé už tak lehkovážně vůz a syna neopustí.

Reklama

Výběr článků

Načítám