Hlavní obsah

Zloděj si při útěku nevšiml skleněných dveří

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perth

V obchodním centru v australském Perthu mají zřejmě tak čisté skleněné dveře, že je přehlédl i zloděj na útěku. Poté, co ukradl padesátileté ženě kabelku, dal se na zběsilý úprk. Přitom si ale nevšiml skleněných dveří u vchodu a plnou rychlostí do nich vrazil. Přesto, že skončil ve střepech na zemi, povedlo se mu z místa činu bez úhony zmizet, uvedla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zloděj si při útěku nevšiml skleněných dveříVideo: Reuters

 
Článek

Zloděj měl podle policejních zdrojů ukrást kabelku ženě v tiskové agentuře, která sídlí v nákupním centru. Při útěku ale narazil do skleněné výplně dveří. „Byl to opravdu tvrdý náraz, byl zcela knockoutován,“ popsal majitel centra Greg Rice.

Okolo stojící lidé, kteří neměli nejmenší ponětí o tom, co útěku předcházelo, se snažili muži pomoct. „Když jsem sem přišel, nevěděl jsem, že to je zloděj. Jen jsem si pomyslel, že někdo narazil do dveří. Až když jsem viděl, jak se rychle snaží dostat pryč, napadlo mě, že se asi něco děje,“ dodal Rice.

Na pomoc přispěchal také majitel tetovacího studia Jake Adams, který se snažil lupiče zvednout. „On ale řekl: mám zbraň, zastřelím vás,“ popsal.

Na zloděje čekal před obchodním centrem jeho komplic. Oba muži pak z místa činu odjeli kradeným autem. Policie po nich pátrá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám