Hlavní obsah

Zloděj se vloupal do obchodu a udělal si sendvič, policie po něm pátrá

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou lidé, kteří když dostanou hlad, zapomenou na veškeré zábrany. Jeden takový se v noci z 2. na 3. srpna vyskytl v hlavním městě USA Washingtonu. Vloupal se do řetězce Subway a udělal si kuřecí sendvič. Teď po něm pátrá policie.

Foto: Profimedia.cz

Zloděj si udělal kuřecí sendvič v ceně zhruba dvou set korun. Ilustrační foto.

Článek

Podle záběrů bezpečnostních kamer se zjevně hladový zloděj vloupal do obchodu poblíž Univerzity George Washingtona v 1:50. Nejprve mu dělalo trochu problémy se vůbec za pult dostat. Když se mu to nakonec podařilo, začal zjišťovat, co by si mohl ukuchtit.

Ze záběrů bezpečnostní kamery je příprava jídla vystřižena, ale podle policejních údajů se jednalo o kuřecí sendvič v ceně 8,49 dolaru, tedy asi 200 korun. Lupiče teď hledá policie a na jeho dopadení je vypsána odměna 1000 dolarů, tedy téměř 24 tisíc korun.

Určitě mu nepřilepšilo, že při cestě ven z obchodu, kdy mu dělalo potíže najít dveře, je nakonec, když k nim konečně dorazil, jednoduše vykopl, místo aby je otevřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám