Hlavní obsah

Žilkové na Den matek popřeje všech pět dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Veronika Žilková vychovává pět dětí. Stará se o ně sama, nepomáhá jí žádná chůva či hospodyně, jen občas babička. Dalšího potomka očekává. Jakožto mnohonásobná maminka oslaví nedělní Den matek, který u ní doma bude velkou slavností.

Článek

Den matek je u Žilkové doma oblíbeným svátkem. "Samozřejmě, že se všichni sejdeme a budeme slavit. Všech mých pět dětí mi přijde blahopřát. A to je přece hezké."

"Nemám ráda, když se o mně říká, že jsem tři porodila a dvě adoptovala. Je to sice pravda, ale všechny jsou moje, všechny je mám ráda stejným dílem a o všechny se chci postarat," uvedla herečka, která čeká šesté dítě se svým přítelem, uměleckým ředitelem Divadla na Vinohradech Martinem Stropnickým.

"Ale v neděli budu mít radost také z toho, že mám ještě svou jednaosmdesátiletou maminku a že Den matek budu slavit také jako dcera. Možná, že si ho raději oslavím jako dcera než jako matka, protože je to velké štěstí, když mám někoho, komu mohu říkat maminko. Kéž by mi to ještě pár let vydrželo," svěřila se.

Přerušení kariéry neplánuje

Žilková se svých aktivit navzdory těhotenství  a nastávajícímu mateřství rozhodně nechce vzdát. "Přiznávám se, že jako nastávající matka se necítím úplně skvěle. Někdy je mi i dost špatně. Ale přitom stále točím Tele Tele, dokonce se snažím hledat nové nápady a pořad inovovat. Pak také často hraji v divadle a dokonce jezdím stále na zájezdy."

"Předpokládám, že budu hrát do porodu a pak zase co nejdřív začnu. Prostě se nezastavím. Jednak mě to baví a pak, a to není nepodstatné, pořád mám doma plno nezaplacených složenek, tak se musím snažit."

Reklama

Související témata:

Související články

Veronika Žilková vyhazuje z domu fotografy

Dotěrní fotografové, kteří chtějí ulovit výjimečné snímky populární herečky Veroniky Žilkové ve společnosti neméně známého herce Martina Stropnického, doslova...

Žilkové na Nově neprodloužili smlouvu

Televize Nova se rozhodla neprodloužit herečce a dramaturgyni Veronice Žilkové termínovanou smlouvu na konzultantské práce. Nadále však bude účinkovat v pořadu...

Stropnický se kvůli Žilkové rozvedl

Martin Stropnický, umělecký ředitel Divadla Na Vinohradech a přítel herečky Veroniky Žilkové, se v pátek rozvedl. Žilková, která se před časem rozešla se svým...

Výběr článků

Načítám