Hlavní obsah

Zeta-Jonesová a Douglas kupují pozemek v Kanadě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Američtí herci a manželé Catherina Zeta-Jonesová a Michael Douglas se chtějí usadit v kanadském Quebecku. V blízkosti přírodní rezervace Laurentides chtějí zakoupit pozemek v hodnotě několika miliónů dolarů.

Článek

Do oblasti Laurentides se prý Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas zamilovali letos v březnu, když se tam ubytovali, aby v místě strávili pár dní odpočinku. Kupní smlouvy ještě nemají Douglas a Catherine podepsané, ale již je jasné, že se koupě uskuteční. Manželé doufají, že transakce bude ukončena na podzim.

Pětatřicetiletá herečka a její šedesátiletý manžel již vlastní vilu na Bermudách, dále nemovitosti v New Yorku, na Mallorce, v Kalifornii a ve Walesu.  

Pozemek, který nyní kupují, dříve patřil Pierru Vézinovi, zámožnému pojišťovacímu agentovi. Parcela se rozkládá v obci La Conception u zimního střediska Mont-Tremblant, které si oblíbili hlavně lyžaři. Na pozemku se rozkládá soukromé jezero Bessette.

O místo projevilo zájem několik slavných osobností, mezi nimi například automobilový závodník Jacques Villeneuve.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám