Hlavní obsah

Žena zůstala tři dny zamčená v koupelně. Napsala i vzkaz na rozloučenou

Čtyřiapadesátiletá Thajka na konci srpna prožila tři dny hrůzy a strachu o svůj život. Omylem se zamkla v koupelně a dlouhé desítky hodin nikdo neslyšel její naléhavý křik o pomoc. Teprve její sestra, která o ní dlouho neslyšela, zalarmovala policii.

Foto: Facebook policejní stanice Phra Khanong

Policisté se dobývají do bytu pohřešované ženy.

Článek

Ženě se 22. srpna v koupelně zasekla klika a dveře nešly otevřít. Křičela, bouchala, ale hodiny míjely a nikdo na pomoc nepřicházel. V koupelně pochopitelně neměla žádné jídlo. Samozřejmě ale měla k dispozici vodu.

Foto: Facebook policejní stanice Phra Khanong

Vzkaz, který po dvou dnech žena napsala na rozloučenou.

Po 48 hodinách zmaru a zoufalství pak Thajka napsala na zeď vzkaz na rozloučenou. „Jsem uvězněná v koupelně 22. srpna. Jestli zemřu, prosím, ať se Jak Lek postará o mou poslední vůli. Dejte Tukův majetek Tua Tun Tumovi. Pila jsem vodu z kohoutku, abych přežila. Bez vody bych už byla mrtvá. Snažila jsem se prodrat ven, křičela jsem, ale nikdo mě neslyšel,“ napsala žena.

Drželi se plastové nádrže a křičeli o pomoc. Osm rybářů zachránili po třech dnech na otevřeném moři

Koktejl

Na nejhorší nedošlo. Třetí den začalo být její sestře divné, že už se dlouho neozvala a telefon pořád nebere.

Foto: Facebook policejní stanice Phra Khanong

Zachráněná žena strávila v koupelně tři dny.

Proto informovala policii, která se okamžitě vypravila na ženinu adresu. Muži zákona konečně ženu osvobodili. Podle lékařů byla oslabená, nicméně v dobrém zdravotním stavu.

Reklama

Výběr článků

Načítám