Hlavní obsah

Žena zaútočila na manžela mraženými lasagnemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ATLANTIC BEACH

Policie na Floridě zatkla ženu, která údajně napadla svého manžela mraženým balením italské pochoutky lasagne. Případ se odehrál v Atlantic Beach, kde se Amanda Trottová s mužem pohádala.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená pochoutka se může změnit v nebezpečnou zbraň.

Článek

Policisty přivolal na místo ostrého sporu soused, informoval server Ananova. Když dorazili, manžel Trottové vypověděl, že ho žena udeřila do obličeje a poté po něm hodila mražený pokrm. V policejním protokolu je dále uvedeno, že ho krabička lasagní udeřila do hlavy.

"Podle mého názoru to muselo být velice bolestivé a na hlavě mu zůstane šrám. Je to, jako kdyby po něm hodila velmi těžkým kusem ledu,“ komentoval případ jeden ze zasahujících policistů.

Paní Trottová byla zatčena a obviněna z domácího násilí. Zadržen byl ke svému nemilému překvapení i napadený pan Trott. Policie si ho odvedla kvůli porušování soudního rozhodnutí, které vůbec nesouviselo s ‘kauzou lasagne‘.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám