Hlavní obsah

Žena vyhrála v loterii jen pár hodin poté, co v kasinu rozbila bank

Novinky, Magdalena Matoušková

Žena z amerického Princess Anne v Marylandu trefila opravdu jackpot, když se jí podařilo rozbít bank v jednom z kasin a vzápětí také vyhrát v loterii. Na konci února si tím dohromady přišla na 111 tisíc dolarů, v přepočtu bezmála dva a půl milionů korun.

Foto: UPI

Žena se svou výhrou

Článek

Když jednatřicetiletá žena opouštěla v jednu ráno kasino s výhrou 11 tisíc dolarů (zhruba 243 tisíc), ani netušila, že za 11 hodin ji potká ještě něco většího.

„Z kasina jsem odešla asi v jednu ráno. Stírací los jsem si koupila další den okolo poledne. Měla jsem na sobě dokonce to stejné oblečení, nejspíš mi přineslo štěstí!“ uvedla žena, která si nepřála být jmenována.

Los, který si koupila, ji prý zaujal svou růžovou barvou, jež je její oblíbená. Jistě se jí líbila i maximální výhra 100 tisíc dolarů, kterou si na losu setřela. V rozmezí pár hodin se na ni tak štěstěna usmála hned dvakrát a ke své výhře z kasina přidala ještě větší výhru z loterie.

Peníze půjdou na syna a vzdělání

Přes 111 tisíc dolarů je pro ženu opravdu velká částka a šťastná výherkyně s ní má značné plány. Za část peněz navštíví svého syna, který žije v Číně. Ona sama pracuje jako zdravotnická asistentka a peníze jí také pomůžou v kariéře. „Plánuju si rozšířit své vzdělání,“ uvedla pro server UPI.

V USA padl čtvrtý největší jackpot, výherce bere v přepočtu 30 miliard korun

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám