Hlavní obsah

Žena vstoupila do cesty sanitce, ta se jí jako zázrakem vyhnula

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novosibirsk

Snad každé malé dítě ví, že se musí vždy před vstupem do vozovky rozhlédnout. Kamera v autě jednoho Rusa však v polovině dubna zachytila ženu, která si očividně toto základní pravidlo přecházení neosvojila. Vstoupila tak rovnou do cesty sanitce. Štěstí ale stálo při ní.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena přecházela silnici bez rozhlédnutí, srážce se sanitkou unikla jen o vlásek

 
Článek

Žena s igelitkou v ruce vešla na přechod označený charakteristickými cedulemi, když bílá dodávka v krajním pruhu silnice v ruském Novosibirsku zpomalila a pustila ji. Postarší žena se však nepodívala, zda ji náhodou nemůže ohrozit jiné auto, a bez váhání šla dál.

A přesně v tu chvíli se na ni zleva vyřítil vůz záchranné služby. Užuž se schylovalo k nehodě, která mohla mít tragické následky. Naštěstí však za volantem sanitky seděl pohotový řidič, který se srážce na poslední chvíli vyhnul.

Žena, která v tom okamžiku měla víc štěstí než rozumu, se sanitky překvapeně dotkla, vzápětí ale pokračovala v cestě, jako by se nic nestalo.

Smutné první místo

Video natočené 10. března bylo zveřejněno v minulém týdnu. Mělo by sloužit jako varování, ne všichni totiž mají takové štěstí jako žena s igelitkou. Při nehodách v Rusku se podle deníku Daily Telegraph ročně zraní přes 250 000 lidí a v počtu úmrtí na silnicích Rusko v současné době obsadilo smutné první místo v Evropě.

Reklama

Výběr článků

Načítám