Hlavní obsah

Žena se vloupala do domu, uklidila a na stole nechala účet

Novinky, Tereza Seidlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Westlake

Sherry Bushová z Westlaku v americkém státě Ohio se po návratu domů nestačila divit. Její dům totiž navštívila netypická zlodějka, uklidila, vynesla koš a na stole nechala účet za své služby, které ocenila na v přepočtu zhruba 1500 korun. Teď je „úklidová víla“ obviněna z vloupání. Informuje o tom The Huffington Post.

Žena se vloupala do domu, uklidila a nechala na stole účetVideo: WKYC

 
Článek

Když se Bushová vrátila domů, pochopila, že něco není v pořádku. Z kuchyňské linky zmizely špinavé hrnečky, odpadkový koš byl prázdný a celý dům byl o něco čistější, než když ho opouštěla. Na stole navíc našla ubrousek s netradičním vzkazem.

„Stálo na něm: Byla jsem tu uklidit, cena 75 dolarů. A také celé jméno a telefonní číslo,“ svěřila se televizi WKYC Bushová. Za podivným počinem stála jistá Susan Warrenová. Protože si překvapená Američanka myslela, že jde o omyl, na telefonní číslo skutečně zavolala a pak už jen tajila dech.

„Povídám té paní: ´Co se stalo? Zřejmě jste šla uklidit do špatného domu.´ A ona na to: ´Ne, tohle dělám pořád. Prostě zaparkuji auto a uklidím dům.´, " popsala rozpačitý telefonát Bushová.

Úklidová zlodějka Susan Warrenová se živí uklízením domů a má dokonce i své internetové stránky. Dům prý navštívila neplánovaně z toho důvodu, že právě neměla co na práci a navíc si potřebovala rychle vydělat peníze. Ačkoliv z domu nic neodcizila, čelí teď obvinění z vloupání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám