Hlavní obsah

Žena porodila téměř sedmikilové dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cherral Mitchellová neměla dle svých slov příliš velké břicho. Nic tak nenasvědčovalo tomu, že přivede na svět třetího nejtěžšího novorozence v britské historii. Její synek jménem Alpha vážil při narození úctyhodných 6,77 kilogramů. Při porodu musely být přítomny hned dvě porodní asistentky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britka porodila sedmikilového cvalíkaVideo: AP

 
Článek

Malý velký Alpha přišel na svět císařským řezem minulý čtvrtek v Oxfordské porodnici. Jde o třetí nejtěžší dítě v historii Velké Británie a nejtěžší za posledních osm let.

I přes enormní váhu proběhl porod bez komplikací. Alpha je však pro jistotu na jednotce neonatální péče, kde jeho stav monitorují lékaři. Cherral uvedla, že jí byla pozdě diagnostikována těhotenská cukrovka a Alpha tak byl v plodové vodě s vysokým obsahem cukru.

„Netušili jsme, že bude tak velký. Všichni se smáli, když jeho hlava vylezla. Můj manžel Tyson jen prohlásil: ‚Můj bože, ten je macatej',“ uvedla šťastná matka.

Matka devaterčat poprvé promluvila o těžkém porodu

Koktejl

S Tysonem už mají tři děti, čtyřletou dceru Rogue-Angel, tříletého syna Lyona a desetiměsíční dcerku jménem Twyla-Bay. Všechny děti však měly podle Mitchellové „normální“ velikost.

Současným britským rekordmanem je Guy Carr narozený v roce 1992. Při porodu vážil 7,03 kilogramu.

Reklama

Výběr článků

Načítám