Hlavní obsah

Žena namíchala koktejl octa a soli žákovi, který kradl jejímu synovi pití. Byla zatčena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětačtyřicetiletá Američanka z Texasu se pomstila za svého syna po svém. Když se dozvěděla, že jejímu dítěti ve škole někdo ukradl pití, připravila pro dotyčného speciální nápoj. Po jeho pozření skončilo dítě v nemocnici. I když namíchaný koktejl nebyl toxický, ženu policisté zatkli.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jennifer Lynn Rossiová údajně v úterý smíchala ve sportovní lahvi citronovou šťávu, ocet a sůl s nápojem Gatorade. Následně řekla svému synovi, aby ho dal spolužákovi, který mu předešlý den ukradl pití v Legacy Traditional School - Alamo Ranch, přibližně 32 km severozápadně od centra San Antonia v Texasu.

„Krátce poté, co dítě nápoj vypilo, začalo údajně pociťovat nevolnost a bolesti hlavy. Bylo převezeno do nemocnice. Po příjezdu do školy se policisté dozvěděli, že hospitalizovanému dítěti dal spolužák během hodiny tělocviku napít,“ uvedl úřad šerifa okresu Bexar ve svém prohlášení.

Britka si na dovolené omylem objednala koktejl za 53 tisíc

Cestování

Přestože obsah nápoje nebyl toxický, incident vedl k hospitalizaci dítěte. Nemocniční personál informoval policisty, že dítě vyžaduje další lékařské sledování a bude z nemocnice propuštěno.

V průběhu vyšetřování se zjistilo, že matka žáka, který nápoj poskytl, „záměrně smíchala obsah nápoje, aby údajně zabránila tomu, že jejímu synovi nápoj ve škole ukradnou žáci,“ sdělila texaská policie.

Rossiová byla zatčena a umístěna do vězení, kde byla obviněna z ublížení na zdraví dítěte. Podle ABC News v současné době dále probíhá vyšetřování případu.

Drinky zdarma podle velikosti podprsenky. Bar s akcí narazil

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám