Hlavní obsah

Žena na účtu objevila stovky milionů

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoce jsou doslova za dveřmi a pro mnoho lidí to znamená také průvan v peněžence. Když si však Američanka Ruth Baloonová z Texasu otevřela minulý týden internetové bankovnictví, nestačila se divit. Zjistila totiž, že se z ní stala milionářka. Radost však netrvala dlouho.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jako první se několikrát zhluboka nadechla, poté zavolala svému manželovi. Tak Baloonová reagovala, když zjistila, že na jejím účtu přistálo zhruba 37 milionů dolarů (850 milionů korun). Chápala však, že peníze zřejmě nejsou její.

„Trochu jsem doufala, že nám skutečně někdo daroval takové peníze,” řekla později Baloonová. Když však zavolala do své banky, přišlo se na to, že miliony se na účtu objevily skutečně omylem, za což se banka omluvila a peníze z účtu stáhla, informoval server Fox News.

Výherce miliard si pořídil ojetinu

Koktejl

I tak si žena stihla vysnít, co všechno by si za pohádkovou sumu pořídila. „Nejdřív bych určitě odevzdala desátek, neváhala bych ani podpořit charitu. Pak bych moc ráda investovala do nemovitostí,” zasnila se dočasná milionářka.

Ačkoliv banka později vydala prohlášení, ve kterém uvedla, že se jednalo o chybu v systému, fakt, že Baloonová byla milionářkou, už jí nikdo nevezme.

„Zůstatek na účtu jsem si vyfotila a mám alespoň dobrou historku. Snad taky banka ocení, že jsem poctivá a chybu jsem jim hned nahlásila,” dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám