Hlavní obsah

Železný Zekon zatočil s přítelkyní Tomáše Rosického

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Lákaly na to již modelky Bára Kolářová a Mirka Košťanová na tiskové konferenci Autotec 2008 na pražském Žofíně a teď se to stalo skutečností. Velké množství missek a modelek usedlo za volant sedmitunových kolosů a předvádělo své řidičské (ne)umění. K nim se navíc přidal Železný Zekon se svým extrémním vystoupením.

Článek

Modelky a missky, mezi kterými nechyběly Radka Kocurová, Lucie Váchová, Renata Langmannová, Bára Kolářová či Hana Mašlíková usedly za volant kamiónů a na veletrhu nesoucím název Svět kamiónů z blízka ukázaly, že za volantem těchto obrů nemusí sedět pouze muži.

Přestože srdce těchto pohledných dívčin evidentně bijí pro velké nákladní automobily a silné motory, tak by řízení prý do budoucna raději přenechaly svým mužským protějškům.

Své schopnosti předvedl i Železný Zekon, který mimo svých typických siláckých disciplín roztočil nad svou hlavou na speciální masce připoutané k obličeji přítelkyni Tomáše Rosického Radku Kocurovou. Dle toho, jak se Kocurová tvářila, tak to pro ní bylo zřejmě dobrodružnější, než samotné řízení kamiónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám