Hlavní obsah

Zdánlivý nebožtík se probudil v pytli na mrtvoly

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní případ se šťastným koncem se tento týden odehrál ve městě Lexington v americkém státě Mississippi. Koroner tam prohlásil za mrtvého muže, který se později probral v pohřebním ústavu a začal se dobývat ven z pytle na mrtvoly. Za omylem stála nejspíše porucha kardiostimulátoru.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Koroner Dexter Howard přijel ve středu večer do domu 78letého Waltera Williamse a po zkoušce pulsu ho v kolem deváté večerní prohlásil za mrtvého.

Jeho tělo poté bylo převezeno do místního pohřebního ústavu. Zaměstnanci se už připravovali na balzamování, když v tom se pytel s „mrtvolou“ začal hýbat. Williams byl totiž naživu.

Sanitka ho okamžitě převezla do nemocnice, kam za ním ještě ve čtvrtek v noci dorazila jeho rodina. Její členové jen těžko chápali, co se právě stalo.

„Ptal jsem se koronera, co se stalo, a jediné, co mi dokázal říct, bylo, že je to zázrak,“ řekl stanici WAPT šerif okresu Holmes Willie March. Koroner jako vysvětlení uvedl, že Williamsův kardiostimulátor nejspíš na krátkou chvíli přestal pracovat a poté se opět rozeběhl.

Reklama

Výběr článků

Načítám