Hlavní obsah

Zcela nahý hasič vyděsil v americkém městečku obsluhu supermarketu

Novinky, nčs

O tom, že se hecování někdy těžce nevyplatí, se přesvědčil 60letý John Walsh z města Lynnfield ve státě Massachusetts. Příslušník hasičského sboru se při cestě po státě Rhode Island nechal mladou přítelkyní vyprovokovat, aby se kompletně svléknul a šel si koupit limonádu do obchodu. O chvíli později ho zatkli.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Walsh cestoval společně se se svou 29letou přítelkyní. V autě debatovali o ledasčem a výsledkem bylo, že se hasič nechal vyprovokovat k nudistickému výstupu. Celý nápad vznikl z Walshovy domněnky, že nahota je ve státě Rhode Island legální.

Evidentně však ne zas tolik. Poté, co vstoupil muž do obchodu bez jediného kousku oblečení a koupil si limonádu, zavolala obsluha policii.

Přesto, že Walsh nasedl po zakoupení limonády zpět do auta a odjel, podařilo se obsluze zachytit poznávací značku automobilu. Pro strážníky tak nebyl problém o chvíli později auto zastavit.

Vysvětlování nepomohlo

Uvnitř seděl Walsh i s přítelkyní. I když tentokrát toho měl na sobě muž víc, zatčení za narušení veřejného pořádku se ani přes vysvětlování přítelkyně, která přiznala, že Walshe vyhecovala, neubránil.

Hasičský sbor, u kterého pracuje Walsh 40 let, hříšníka poslal zatím na placené volno.

Reklama

Výběr článků

Načítám