Hlavní obsah

Zasnoubili se po čtyřech minutách prvního kontaktu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Čtyři minuty stačily Carlu Dockingsovi, aby požádal na prvním rande svou nastávající o ruku. Otec dvou dětí z velšského Newportu přiletěl za šestadvacetiletou Američankou do Chicaga, kde ji ještě na letišti požádal o společnou cestu životem. Dvojice se předtím několik měsíců scházela na internetovém chatu.

Článek

Šestatřicetiletý Brit hledal partnerku dlouhou dobu. Ale skutečné porozumění a sympatie nalezl až při chatování s Danielle z Chicaga. Když ji spatřil na letišti, byl si jistý, že chce zbytek života strávit jako její manžel. O čtyři měsíce později se uskutečnila svatba. Dnes mají šťastní manželé čtyřměsíční holčičku Isabel.

"Vždycky jsem rád hrál karty na internetu. Jednou jsem tam šel a narazil na Danielle, jak hrála tu samou partii. Shodli jsme se ve všem. Byl jsem zaplavený prací a počítač bylo jediné místo, kde jsem mohl relaxovat a uvolnit se, tam jsem potkal Danielle. Zdálo se, že víme, co si druhý myslí. Danielle je plná lásky, citlivá osobnost, nikdy jsem někoho takového nepotkal," popsal náhodné setkání a vznik milostného pouta Carl.

Lásce propadli oba ještě předtím, než je napadlo si vyměnit fotografie. Možná proto označují dnes tento okamžik jako hororový. Oba se děsili toho, že jejich idealizovanou představu zruinuje skutečnost, že na druhém konci sedí naprostá příšera.

O ruku ji požádal na peróně

"Nakonec jsme souhlasili, že si vyměníme fotografie. Danielle poslala snímek první a poté jsem nadšeně poslal tu svou," vyprávěl Carl.

"Věřila jsem, že by mě mohl požádat o ruku, už jsme o tom mluvili na internetu. Deset měsíců jsme hráli karty, chatovali a psali si emaily. Nikdy nenastala trapná tichá chvilka. Byl skutečně vtipný a padli jsme si do noty," nechala se slyšet Danielle, kterou manžel požádal o ruku na peróně vlakového nádraží jen čtyři minuty po prvním fyzickém kontaktu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám