Hlavní obsah

Zaměstnanci banky dostali na zadek kvůli špatným pracovním výkonům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na veřejnost se dostalo bizarní video zachycující zaměstnance jedné čínské banky, kteří dostali na zadek. Stalo se tak kvůli jejich nedostatečnému nasazení v práci.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Svérázné školení zaměstnanců čínské bankyVideo: AP

 
Článek

Incident se stal ve městě Čchang-č' v tamní pobočce banky Rural Commercial. Vedení si z Šanghaje objednalo profesionální trenéry na lekce výkonnosti.

Na jedné z nich se hodnotila výkonnost zaměstnanců a ti, kteří se umístili nejhůře, byli postaveni na pódium a před ostatními dostali několikrát přes zadek dřevěnou tyčí.

Video vyvolalo po zveřejnění zpravodajským webem People’s Daily rozhořčení mezi čínskou veřejností, lidé ho v komentářích na sociální síti Weibo odsuzovali s tím, že se jedná o ponižování.

Vedení banky na to zareagovalo a suspendovalo několik členů vedení, kteří stáli za zmíněnými lekcemi. Dotyčný trenér se veřejně omluvil a v jednání je také finanční kompenzace pro postižené zaměstnance.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám