Hlavní obsah

Žádost o ruku nechal vyhlásit v celém metru

Novinky, dov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklé a dojemné překvapení čekalo Australanku Hannah minulý pátek ve vlaku metra v Melbourne. Její přítel ji tam s pomocí řidiče spoje požádal o ruku – a jak všichni doufali, dopadlo to dobře.

BEZ KOMENTÁŘE: Žádost o ruku nechal vyhlásit v celém metruVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

„Nyní mám zvláštní hlášení,“ ozvalo se v pátek z reproduktorů melbournského metra. „Dnes ráno bude nejvíc zajímat cestující uprostřed vlaku, přesně ve vagónu čtyři.“

Takhle začalo jedno z největších životních překvapení pro Hannah, které pro ni přichystal její přítel, beznadějný romantik Ryan. Metro je pro oba dva každodenní připomínkou toho, jak se v něm před téměř deseti lety seznámili. Proto si jej také Ryan vybral jako místo, kde svou dlouholetou přítelkyni požádá o ruku, a předem se dohodl s řidičem, který s jeho nápadem souhlasil.

„Máme tady dnes naše dva pravidelné pasažéry, Hannah a Ryana,“ pokračoval dál strojvůdce ve svém hlášení a na videu je vidět, že Ryanova přítelkyně už na svého partnera překvapeně hledí. „A dnes má Ryan speciální otázku, kterou by rád Hannah položil.“ Poté se už mladý muž vyslovil a dostal samozřejmě kladnou odpověď.

Následující den o svém zážitku Hannah napsala na svůj twitterový účet a poděkovala zaměstnancům melbournského metra „za chvíli, na kterou nikdy nezapomene“.

Reklama

Výběr článků

Načítám