Hlavní obsah

Zabalil si do kufru drahou whisky. Po příletu našel třetinu lahve vypitou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zákazník letecké společnosti United Airlines Christopher Ambler viní aerolinky z krádeže. Tvrdí, že si před cestou uložil do odbaveného zavazadla drahou whisky, kterou po příletu našel otevřenou a ze třetiny vypitou. Na důkaz uvedl, že měla lahev přerušený kolek.

Foto: Profimedia.cz

Skotská whisky Glenmorangie (ilustrační foto)

Článek

Když Ambler po příletu zjistil, že je jeho whisky značky Glenmorangie ze třetiny vypitá, vyfotil lahev, sdílel snímek na Twitteru a adresoval aerolinkám naštvaný vzkaz.

„Měl jsem lahev drahé skotské v zapsaném zavazadle. Po příletu jsem ho otevřel a zjistil jsem, že je třetina pryč. Nic nevyteklo. Když jsem lahev balil, byl na ní kolek, který se otevřením porušil. Vaši zaměstnanci jsou zloději,“ napsal muž. Podle serveru Independent se tato konkrétní whisky prodává za 449,95 liber, tedy více než 12 tisíc korun.

Aerolinky se za nepříjemnost omluvily a doporučily Amblerovi, aby problém ohlásil na příslušném reklamačním centru. Od cestujícího si vyžádaly také číslo jeho rezervace a další podrobnosti.

Na Twitteru se pak lidé podivovali především tomu, že tajemný zloděj vypil jen třetinu lahve. „Obzvláště znepokojivé je, že mohli udělat něco nevhodného se zbývajícím obsahem, takže další konzumace nepřipadá v úvahu,“ zamyslel se jeden z komentujících.

Hendikepovaný pilot vykroužil na nebi invalidní vozík

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám