Hlavní obsah

Z ulice se stala divoká řeka. Přecházející žena neměla šanci se udržet

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Montreal

Pondělní nehoda hlavního vodovodního potrubí v kanadském Montrealu vyvolala v tamních ulicích pořádný chaos. Jednu z ulic u McGillovy univerzity bylo kvůli silnému proudu vody nemožné přejít, jedna studentka se o to ale pokusila a za svou odvahu zaplatila. Voda jí strhla a odnesla jí o několik desítek metrů dál. Naštěstí neutrpěla žádná zranění, pouze byla promrzlá.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženu odnesl při přecházení silnice proud vody

 
Článek

Studentce, jejíž jméno nebylo zveřejněno, skončila ve škole hodina a vydala se na cestu domů. K tomu ale potřebovala přejít přes zaplavenou ulici. Ze začátku to vypadalo nadějně, ale zhruba v polovině silnice proud zesílil a dívka se musela zastavit. Navíc se vyhýbala plovoucím předmětům a právě jeden z nich se jí stal osudným.

Při pokusu vyhnout se plovoucímu předmětu neudržela rovnováhu a upadla. Proud jí okamžitě strhl a nesl jí dolů z kopce. Dívka věděla, že už toho moc nezmůže, a tak jen seděla a snažila se udržet v jedné pozici, aby se nezranila.

Proud vody odnesl dívku o několik bloků níže, kde už zeslábl a promočená studentka tak mohla vstoupit na suchou zem. Podle deníku Montreal Gazette se jí ujali zaměstnanci blízkého knihkupectví. Dali jí suché oblečení a přikrývku na zahřátí, dokonce zavolali i záchrannou službu.

Ošetření ale mladá žena nakonec nepotřebovala, během nechtěné jízdy utrpěla jenom její důstojnost. „Bylo jí velmi stydno a nechtěla, aby ji kdokoliv kontaktoval,“ uvedl Lawrence Marzette, asistent vedoucího v knihkupectví, jehož pracovníci studentce pomohli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám