Hlavní obsah

Vytáhl zbraň na ženu, která mu nepoděkovala za to, že jí podržel dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v americkém městě Hamden museli v sobotu zasahovat u konfliktu, který se rozhořel mezi dvěma zákazníky malého obchodu. Muž, který předtím podržel ženě dveře, se naštval, protože mu prý dostatečně nepoděkovala. V nastalé hádce pak na ni vytáhl střelnou zbraň.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident v connecticutském městě Hamden se odehrál minulou sobotu kolem třetí hodiny odpoledne místního času. Policie dostala oznámení o muži, který před obchodem míří zbraní na ženu a ještě jednu další osobu.

Hlídka muže, který se bránil zatčení, zpacifikovala. Ukázalo se, že jde o 25letého Joshuu Murraye a zbraň drží nelegálně.

Policejní akci proti alkoholu za volantem narušil opilý řidič

Koktejl

Podle svědků Murray držel ženě dveře, aby mohla projít. Když mu nepoděkovala, došlo k hádce, která skončila naštěstí „pouze“ tasením zbraně.

Murray byl vzat do vazby. Je obviněn z nepovoleného držení zbraně, dvou přečinů proti veřejnému pořádku a napadení policisty. Soud bude mít počátkem srpna.

Reklama

Výběr článků

Načítám