Hlavní obsah

Vynalézavá medvědice vysvobodila své mládě z garáže

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co by matka neudělala pro své mládě. Když v garáži jednoho rodinného domu ve Spojených státech uvízlo malé medvídě, samice mu přispěchala na pomoc. Mazaně otevřela garážová vrata, aby mohlo mládě ven.

BEZ KOMENTÁŘE: Medvědice otevřela vrata, aby z garáže vysvobodila medvídě

 
Článek

Video natočil 55letý vlastník domu a 19. června ho vložil na internet. Je na něm vidět, jak černé medvídě balancuje na jedné z kolejnic garážových vrat, která se za štěkotu psa v pozadí někdo snaží otevřít. Další záběr odhalil, že to byl větší medvěd, kterého majitel domu označil za matku mláděte.

Jakmile pak byla vrata bezpečně otevřená, mládě se snažilo slézt dolů, což se mu nakonec podařilo díky červenému žebříku.

„Ti, kteří se obávali, že ten štěkající pes mohl vyděsit mládě, mohou být klidní. Pes byl zavřený v domě. Nikdy bych ho nepustil ven! Nejenže by mohl mladě postrašit, ale medvědice by ho pravděpodobně zabila,“ uvedl majitel domu.

Všetečné otázky

V komentářích k videu se ovšem objevily pochybnosti nad tím, kdo ty dveře skutečně otevřel.

„Nemohl jsem vyjít ven a pustit ji dovnitř, protože bych klidně mohl skončit jako její oběd. Jak je vidět na záběrech, vrata si otevřela sama,“ zareagoval na to podle deníku Metro 55letý internetový uživatel s přezdívkou elliemaeejmc.

Video provází i další otázky, kterým vévodí ta, jak se vlastně mládě dostalo do garáže. Ať už to bylo jakkoli, jisté je, že pohled na láskyplné mateřské gesto zahřeje u srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám