Hlavní obsah

Vykázali nenasytné Američany z bufetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

UTAH

Americký pár byl bez milosti vyhozen z restaurace rychlého občerstvení v Utahu poté, co se oba manželé pokoušející se zhubnout hladově vrhli na pokrmy a nepřestávali si přidávat. Informaci přinesl zpravodajský server News.

Foto: archiv autora

Zpěvačka, básnířka, hudební skladatelka a multiinstrumentalistka Radůza vystoupí v Kroměříži.

Článek

Majitel restaurace v Taylorsville požádal hosta Sui Amaama, aby ukončil svůj "masožravý nájezd". Šestadvacetiletý klient, který spolu se svou partnerkou dva týdny držel slavnou Atkinsonovu dietu, se totiž k bufetovému pultíku vydal celkem dvanáctkrát a spořádal stejný počet rostbífů.

Manželé sice byli ochotni restauraci opustit, dožadovali se ovšem vrácení peněz, což pracovníci podniku jednoznačně odmítli. Nakonec musela zasahovat přivolaná policie.  

"Bylo to velmi nepříjemné," vypověděla devětadvacetiletá Isabelle Leota, Suiova choť. "Přišli jsme se navečeřet a domnívali jsme se, že je zde uplatňováno pravidlo, podle něhož se může jíst dosyta," vysvětlila.

Majitel restaurace sice připustil, že podobný postup se v příslušné síti pohostinství skutečně provozuje, nenasytnost obou zákazníků však tentokrát předčila všechny únosné meze. Manželé byli nakonec nuceni účet vyrovnat. Z restaurace odcházeli s tím, že se do ní již nikdy nevrátí.

Reklama

Související témata:

Související články

Žena utrpěla šok z kondomu v polévce

Vlas v jídle dokáže znechutit sebevětšího strávníka. Kaliforňanka Laila Sultanová, která v polévce našla prezervativ, nejen přestala mít chuť k jídlu,...

Při cestě z restaurace usnul na stromě

Hasiči museli o víkendu zasahovat u neobvyklé nehody v Trimdonu, malém městečku na severo-východě Anglie, aby sundali ze stromu muže, který na jedné z větví...

Mc Donald´s ruší v USA obří porce

Restaurace rychlého občerstvení Mc Donald´s se vydaly do boje s obezitou. Vedení podniku se rozhodlo zrušit prodej super velkých porcí hranolků a sladkých...

Výběr článků

Načítám