Hlavní obsah

Vloupal se do domu a odvážně se proplížil kolem spícího hlídacího psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádnou dávku odvahy našel na konci října zloděj v Bangkoku, který se proplížil okolo spícího hlídacího psa. Ačkoliv se zloději podařilo z prodejny odcizit určité množství hotovosti, policie později 25letého muže dopadla. Agentura AP nyní zveřejnila video ze samotného vloupání.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hlídací pes tvrdě spal, zatímco přímo u něj řádil zlodějVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Na záběrech z bezpečnostní kamery je vidět spící pes, který oddychuje přímo pod stolem, na němž stojí dekorativní kytice ozdobená bankovkami. Právě kytka, jež má podle buddhistů přinášet štěstí, se stala cílem zloděje, který se okolo zvířete po špičkách proplížil.

Opilý majitel restaurace vyděsil trojici zlodějů

Koktejl

S kyticí poté opustil dům, aniž by hlídacího psa probudil, před policií se však dlouho neukryl. Ukázalo se, že se jedná o recidivistu, který byl teprve nedávno propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za podobnou trestnou činnost.

Majitel psa Witoon Aramsaengchan se každopádně na svého čtyřnohého hlídače nezlobí. „Byl unavený, v poslední době mu nebylo dobře, takže neměl dost síly, aby se vzbudil a se zlodějem bojoval,” uvedl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám