Hlavní obsah

Vítězové Česko Slovensko má talent: Vyhrávat každý týden, dá se tím i uživit

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Obrovská radost zavládla po skončení nedělního vyhlášení pořadu Česko Slovensko má talent u dua Dae Men, které celé klání v konkurenci dalších jedenácti soutěžících vyhrálo. Akrobaté a dlouholetí kamarádi Petr Horníček a Zdeněk Moravec vyhráli téměř 2,6 miliónu korun a zároveň budou moci svá pružná těla předvést i na světovém finále soutěže v Las Vegas.

Dae Men vyhráli Česko Slovensko má talent na TV PrimaVideo: Novinky

 
Článek

„Teď je ve mně hodně emocí. Nedá se to popsat, neuvěřitelný. Od toho, kdy jsme chtěli utéct z divadla, až po teď je to neuvěřitelný,“ nenacházel slov Petr Horníček.

Na otázku, jestli se jejich akrobacií dá živit, odpověděl druhý z dvojice Zdeněk Moravec pohotově a s nadsázkou: „Kdybychom vyhráli každý týden takovouhle soutěž, tak se tím dá živit celkem hezky.“

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik uvedl, že vyhráli jedni z jeho pěti favoritů. Šanci by podle něj mohli mít i ve světě. Domnívá se, že prvním místem, kde by se mohli předvést, je řetězec slavných a v zahraničí velmi oblíbených restaurací Planet Hollywood. Ten téměř před dvaceti lety zakládaly hvězdy jako Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Demi Mooreová či Sylvester Stallone. Restaurace svým zákazníkům nabízí kromě nepřeberného množství pokrmů a nápojů i požitek umělecký, o který se starají nejlepší artisté světa.

Dae Men - finálové vystoupeníVideo: Novinky

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám