Hlavní obsah

Vítězky Elite Model Look poletí do Šanghaje

PRAHA

Ve čtvrtek byla v Praze zvolena vítězka soutěže Elite Model Look Czech Republic, Slovakia 2004, kterou pořádají společnosti Kenvelo a Elite Model Management. Finálové klání o nejkrásnější dívku se uskutečnilo v Paláci Koruna v Praze. Českou vítězkou se stala Silvie Filanová, slovenskou pak Michaela Hlaváčková.

Foto: Slavíček Golf Academy
Článek

Obě poletí na mezinárodní finále soutěže Elite Model Look 2004, které vypukne 3. prosince v Šanghaji. Moravanka Filanová (14) doufá, že v Šanghaji uspěje.

"Učím se angličtinu, v budoucnu bych se chtěla kromě modelingu věnovat cizím jazykům a žít někde v zahraničí. Rodiče ze mne mají velkou radost," svěřila se rozzářená Silvie tiskové agentuře Korzo.

Dívky v barvách

Dívky vybrala odborná patnáctičlenná porota, do níž zasedly přední osobnosti z módní oblasti. Finále se účastnilo celkem třiadvacet uchazeček, z toho jedenáct Češek a dvanáct Slovenek.

Všechny předvedly modely z nové kolekce Kenvelo pro podzim a zimu 2004/2005. Návrháři zvolili tradiční tmavé odstíny doplněné veselými barvami, nejvíce růžovou, želenou a červenou. Finalistky se dále ukázaly ve speciální kolekci Kenvelo Gold, která kombinuje elegantní večerní šaty a odvázaný "street style".

Slavnostním večerem provázali moderátoři Dara Rolins a Peter Šarkan Novák. Po oficiální části následovala newyorkská párty, na kterou zavítaly celebrity ze světa showbyznysu. Nechyběl mezi nimi Richard Krajčo s přítelkyní Ivou Frühlingovou, modelka Simona Krainová, finalista SuperStar Sámer Issa a další.

Soutěž Elite Model Look dívkám pomáhá probojovat se do světa modelingu. Odstartovaly v ní kariéru například Cindy Crawfordová či Stéphanie Seymorová. Z českých modelek světově proslula Linda Vojtová a Linda Nývltová.

Krajčo tváří Kenvela

Novou tváří Kenvela se nedávno stal zpěvák, herec a moderátor Richard Krajčo. Jeho mládí, kreativita, dynamická osobnost a chuť experimentovat se ke značce Kenvelo dokonale hodí.

"Kenvelo skvěle reflektuje můj vlastní styl a oblečení je navíc pohodlné a praktické. Věci z Kenvela nosím už léta, a tak mám z naší spolupráce radost," sdělil.

Reklama

Výběr článků

Načítám