Hlavní obsah

Victorii Beckhamovou rozzuřil nezájem novinářů

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Victoria Beckhamová, bývalá členka skupiny Spice Girls a manželka světoznámého fotbalisty, zuří. Očekávala, že se po boku svého chotě objeví na titulní stránce červencového vydání prestižního magazínu Vanity Fair. Vydavatelé však rozhodli jinak a vybrali si jen Davida Beckhama. Victorii tak dali jasně najevo, že pro ně nemá dostatečnou cenu.

Foto: Adolf Goebel

Vrabci polní na krmítku.

Článek

"Victoria doufala, že se vedle svého chotě, fotbalové hvězdy Realu Madrid, objeví na obalu módní bible, ale nakonec vše dopadlo jinak. Nyní je rozčilená z rozhodnutí, že se na fotografii objeví pouze David bez její maličkosti," uvedl zdroj blízký hvězdnému páru.

David je populárnější

"David Beckham sice není ve Spojených státech jednou z nejznámějších osobností, ale jeho stále znatelnější působení v módním světě a především nepřehlédnutelný a elegantní styl oblékání na něj strhává pozornost čtenářů, kteří ho v loňském průzkumu Vanity Fair zvolili nejlépe oblékaným mužem," vysvětlil zdroj.

Victoria se už dnes nemůže chlubit takovou popularitou jako její manžel, který ji v tomto ohledu mnohonásobně přerostl. Je sice šťastná, že se David objeví na obálce časopisu, přesto by ráda stála vedle něj. Beckhamová v době úspěchu Spice Girls zažila velkou slávu, proto se teď jen stěží smiřuje s tím, že magazín má zájem jen o Davida.

Reklama

Související témata:

Související články

Victoria Beckhamová: David je mi věrný

Britská zpěvačka Victoria Beckhamová prohlásila v rozhovoru pro časopis Marie Claire, že jí byl manžel David vždy věrný. Někdejší členka skupiny Spice Girls...

Výběr článků

Načítám