Hlavní obsah

Vicemiss Tereza Budková: Přítel mě zahrnuje drahými šperky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

První Česká Vicemiss 2009 Tereza Budková (18) nemá narozdíl od jiných Miss důvod měnit svého stávajícího přítele. Nejenže je do ní zamilovaný, ale také ji zahrnuje drahými dárky v podobě různých šperků.

Článek

"Mám to štěstí, že přítel mi občas nějaký šperk koupí. Prakticky většina dárků, které od něj dostávám, jsou šperky. Možná i proto k nim mám velmi dobrý vztah," tvrdí modelka.

Budková měla možnost spolu s ostatními kolegyněmi ze soutěže Česká Miss Ivetou Lutovskou a Zinou Šťovíčkovou předvést diamantové skvosty od firmy Damani. Ty si letos na slavnostní předávání Oscarů vzaly například Sharon Stoneová nebo Sophia Lorenová.

"Ty šperky jsou opravdu nádherné. Ale nemyslím si, že bych si sama někdy něco podobného koupila nebo dostala," špitla posmutněle Budková. Raději se prý bude diamantovými šperky pouze kochat ve výkladních skříních.

Cení si i bižuterie

Sláva zatím mladé modelce do hlavy nestoupla a na extravagance si prý nepotrpí. Že by musela mít například všechny šperky jen pravé, to nehrozí.

"Bižuterie mi vůbec nevadí. Ba naopak. Některé šperky, které jsem dostala, nejsou pravé a cením si jich úplně stejně. Ať je to šperk od přítele, nebo od prababičky k osmnáctinám," uzavírá Budková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám