Hlavní obsah

Vicemiss Markétu Svobodnou láká exotika

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vicemiss 2000 a tehdejší Miss sympatie Markéta Svobodná stejně jako řada českých celebrit podlehla kouzlu exotického Thajska. S přítelem Martinem Hyklem vyráží za dobrodružstvím lákavých dálek.

Foto: archiv - Resort Valachy

Tradiční Drakiáda na Galiku nabídne zábavu pro děti i dospělé.

Článek

"Vypadá to, že se mi splní sen a podívám se do exotického Thajska. Právě s přítelem balíme baťohy a celých sedmnáct dni budeme cestovat a objevovat krásy Thajska. Navíc se moc těším, že uletíme pošmournému počasí, které opanovalo Čechy. Mám pocit, jako by nám říkalo: sbalte se, ať už vás tu nevidím," řekla Markéta Svobodná.

Markéta s fotografem Martinem chce projet sever Thajska, který patří k hornatým částem země. Oba navštíví město Chiang Mai, místo nádherných a starobylých chrámů. Hodlají se také vydat k domorodcům.

Nejvíc se těší na moře

"A nakonec pojedeme na jih nechat se rozmazlovat Andamanským mořem. Na to se snad těším nejvíce. Jako Vodnář potřebuji vody moc a na moře se těším jako na živou vodu. Je to moje první velká dovolená s partnerem a první nepracovní pobyt v Asii vůbec, takže se opravdu moc těším," upřesnila vicemiss.

Odpočívat a poznávat daleké kraje však nebude stále. Po návratu do Čech Svobodovou čeká studium na vysoké škole. Musí se připravovat na zápočty a zkoušky, v červnu totiž bude skládat státnice.

"Po škole bych chtěla využít nabídky a absolvovat manažérský kurz v Dubaji a spolupracovat s jednou tamní společností," prozradila Markéta své pracovní plány.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám