Hlavní obsah

Vicemiss Hanychová se snaží lež brát s humorem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Agáta Hanychová, druhá vicemiss ČR 2005 a dcera herečky Veroniky Žilkové, je sice na pozornost médií zvyklá, v poslední době jí ale vadí lidé, kteří jsou po jejím úspěchu v soutěži krásy ochotni překročit nepsané hranice a tisku podat lživé informace. S nepravostmi se pokouší vyrovnávat s nadhledem.

Článek

"Je pravda, že určitá část mých známých se teprve teď ukázala v pravém světle. Kromě těch, kteří mě podporují, se totiž bohužel najdou i tací, kteří informace o mně do bulváru sami píšou," postěžovala si Agáta Hanychová, která si na zvýšenou pozornost médií zvykala postupně již odmalička.

Na zájem si jakožto dcera populární herečky musela Agáta zvyknout již dříve, což jí nyní pomáhá lépe se vyrovnat s publicitou, která se na ni nahrnula po soutěži Miss ČR 2005. Se lží se snaží vypořádat s humorem.

"O mém soukromí se díky mé matce psalo snad od chvíle, kdy jsem se narodila, bohužel. Na druhou stranu jsem měla alespoň čas si vybudovat nějaký obranný postoj," podotkla Hanychová.

Vymyslí vlastní lež

"Jinak než se srandou se všechno to, co se o mně píše, ani brát nedá. Když už si o mně mají vymýšlet novináři, tak to si snad raději něco vymyslím rovnou já sama. Třeba mamka kdysi skálopevně tvrdila, že se její dítě bude jmenovat Božena, i když to byla blbost. Takže v tomhle ji asi budu následovat," svěřila se Agáta, která mnohé informace o sobě nebere příliš vážně.

"Myslím, že opravdoví kamarádi, kteří stojí za mnou, jsou na tom stejně," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Agáta o soutěži Žilkové neřekla

Modelku Agátu Hanychovou, devatenáctiletou studentku umělecké školy, už přestalo bavit, že se o ní mluví jen jako o dceři známé herečky. Rozhodla se,...

Výběr článků

Načítám