Hlavní obsah

Vězeň uprchl ze žaláře, aby navštívil svou přítelkyni

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Rumunskému vězni Titimu Panaitovi hrozí dalších pět let za mřížemi poté, co utekl z vězení. Důvodem jeho útěku však nebyla snaha znovu dostát neomezené svobody, ale chuť zajít navštívit svou přítelkyni, kterou velmi postrádal. Panait, který byl odsouzen k 42 měsícům odnětí svobody za krádež, byl policisty objeven v domě své přítelkyně zcela nahý.

Článek

Policisté muži nalezli v jednom z bukurešťských domů přibližně osm hodin po vězňově útěku. Dá se říci, že šli takřka najisto. Sám znovuzatčený řekl policistům, že očekával, že přijdou dříve a během zatýkání nekladl žádný odpor.

"Myslel jsem si, že bych se mohl sám vrátit do vězení, ale uvědomil jsem si, že oni jsou placení za to, aby mě našli, a tak jsem se rozhodl, že na ně počkám tady," řekl na místě Titi Panait.

Jako důvod svého útěku uvedl potřebu strávit se svou přítelkyní nějaké "hodnotné chvilky" protože je prý život za mřížemi velmi stresující. V Rumunsku je obvyklé, že vězni během výkonu svého trestu pracují. Panait tak utekl z pracovního tábora v Jilavě, nedaleko od Bukurešti.

Reklama

Související témata:

Související články

Vězeň zhubl, utekl tak z vězení

Australský vězeň, který dokázal utéct díky tomu, že zhubnul 14 kilogramů a protáhl se úzkým otvorem ve zdi, už je zase za mřížemi. Teď už je ale spokojenější...

Výběr článků

Načítám