Hlavní obsah

Vendula Svobodová bude mít vlastní televizní pořad

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vdova po Karlu Svobodovi a prezidentka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová (38) bude mít vlastní pořad. Na TV Barrandov chystá od jara svoji talkshow. Vysílat se bude jednou týdně.

Článek

"Bude to pro mě úplně nová zkušenost. Doposud jsem moderovala jednorázové akce hlavně pro moji nadaci," řekla Novinkám Vendula Svobodová.

Do talkshow si bude zvát nejen osobnosti populární scény. Řešit bude i osudy obyčejných lidí s těžkým životním osudem. "Trošku obavy mám, jsem trémistka. Hlavní je nebýt hned suverénní a ke každé práci přistupovat s pokorou," upřesňuje prezidentka nadace Kapka naděje.

Talkshow bude TV Barrandov vysílat jednou týdně. "Ještě jsme nezačali. První natáčení mě teprve čeká," říká Svobodová.

Z Barrandova bude ale Vendula ještě jednou dezertovat. "Pátého února máme na České televizi přímý přenos charitativního koncertu pro Kapku naděje. Pak už budu úplně barrandovská," usmívá se Vendula.

Vendula se před pár dny vrátila z dovolené na exotické Srí Lance. "Přijala mě tam i manželka prezidenta, která se stejně jako já věnuje charitě. V roce 2004 jsme s Kapkou naděje pořádali sbírku pro tamní oběti Tsunami a vybrali jsme 9 miliónů korun. Byly jsme se spolu podívat do nemocnice, která byla za tyto peníze postavena," dodala Svobodová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám