Hlavní obsah

Večeře za všechny prachy. Žena zbila exmanžela, když jedl s novou partnerkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádně popustila uzdu svému temperamentu žena, která si do známého baru v Buenos Aires přišla vyřídit účty se svým bývalým mužem. Ten v podniku večeřel s jinou dámou. Exmanželka před hosty někdejšímu partnerovi nejprve vulgárně vynadala a následně zapojila i pěsti.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Ty zku…synu, jsi směšný,“ obula se žena do bývalého muže a oslovila i svou sokyni. „Vyprávěl ti, kolikrát mne praštil?“

„Řekl jsi jí to? Řekl jsi jí, kdo jsi, nebo jí taky prodáváš ty svý sra…ky? A co ona?“ útočila dále na exmanžela, který podle listu La Nacion pracuje jako konzultant politických kampaní na sociálních sítích.

Když rozvášněná aktérka žárlivé scény vyrazila směrem k sokyni, muž se jí v tom snažil zabránit. Schytal přitom několik pořádných úderů do hlavy. Druhá žena, která přišla s partnerem strávit příjemný večer, byla šokovaná a poodstoupila stranou. Zaměstnancům baru se nakonec podařilo útočnici z podniku vyhnat, aniž by došlo ke zranění kohokoli.

Incident měl pak dohru ještě na internetu. Jeden z návštěvníků baru totiž konflikt zachytil na mobilní telefon a záznam zveřejnil.

Hádka namol opilého páru na Přerovsku skončila nožem v zádech

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám